Retningslinjer for behandling av persondata

I det følgende redegjøres det for hvordan POMPdeLUX ApS ("POMPdeLUX" eller ”vi”) bruker de personopplysningene som du gir oss, når du besøker vår hjemmeside og benytter de ulike tjenestene på hjemmesiden.

Vis alle
Vis/skjul svar1. Innhenting av personopplysninger

Du vil alltid bli informert før det innhentes personopplysninger om deg. Personopplysningene som vi innhenter, kan for eksempel omfatte navn, e-postadresse, privatadresse, telefonnummer og lignende identifikasjonsopplysninger.

 
Vis/skjul svar2. Bruk av personopplysninger

Personopplysninger innhentes og brukes i forbindelse med:


Gjennomføring av ordrer i vår nettbutikk:
  • Sending av ordrebekreftelse
  • Vareforsendelse
  • Reklamasjoner
  • Bruk av angrerett og retur

Gjennomføring av betaling i forbindelse med ordrer i vår nettbutikk:
  • Betalingsopplysninger i forbindelse med verifisering og gjennomføring av betaling
  • Bruk av angrerett og retur

Profil eller brukerkonto:
  • Administrasjon av profil eller brukerkonto

Nyhetsbrev:
  • Sending av nyhetsbrev


  • Les mer om påmelding til POMPdeLUX’ nyhetsbrev her.

Deltaking i konkurranser eller andre markedsføringstiltak:
  • Administrasjon og gjennomføring
  • Valg av og kontakt med vinner
  • Husk alltid å lese de spesifikke vilkårene som er knyttet til det aktuelle markedsføringstiltaket før deltaking

Markedsføring, invitasjoner til arrangementer mv.
  • Markedsføring av våre produkter
  • Spesialtilbud
  • Invitasjoner, informasjon mv. til arrangementer, forhåndssalg mv.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte bruk bare finner sted hvis du på forhånd har gitt ditt uttrykkelige samtykke, hvis ikke loven gir mulighet for at vi kan kontakte deg uten at du gir ditt samtykke først.

Opplysningene om deg blir slettet når vi ikke lenger har behov for å behandle dem for å dekke ett eller flere av de ovennevnte formålene. Opplysningene kan bli behandlet og oppbevart lenger i anonymisert form.

Vi gir ikke opplysninger om deg videre til tredjeparter. Ved omstrukturering eller helt eller delvis salg av virksomheten vil en eventuell videreformidling i en slik forbindelse skje i overensstemmelse med den til enhver tid gjeldende lov for behandling av personopplysninger.

 
Vis/skjul svar3. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Retningslinjene kan du finne her.

 

Vis/skjul svar4. Sikkerhet

Vi har iverksatt sikkerhetstiltak for å påse at våre interne prosedyrer følger våre strenge sikkerhetspolitiske standarder. Derfor gjør vi det vi kan for best mulig å beskytte kvaliteten og integriteten av dine personopplysninger. Når det gjelder gjennomføring av betaling på hjemmesiden, sendes opplysningene kryptert og i overensstemmelse med bransjestandarder.

 
Vis/skjul svar5. Tilgang til dine personopplysninger mv.

Du har rett til å få innsikt i de opplysningene som vi behandler om deg, men det finnes noen lovbestemte unntak. Du har også rett til å komme med innsigelser mot innhentingen og mot den videre behandlingen av dine personopplysninger. I tillegg har du rett til å få korrigert dine personopplysninger hvis det er behov for det.

 
Vis/skjul svar6. Lenker til andre nettsteder mv.

Vår hjemmeside kan inneholde lenker til andre nettsteder eller til integrerte nettsteder. Vi har intet ansvar for innholdet på nettstedene til andre selskap eller deres praksis i forbindelse med innhenting av personopplysninger. Når du besøker andre nettsteder, oppfordres du til å lese eiernes retningslinjer for beskyttelse av personopplysninger samt andre relevante retningslinjer.

 
Vis/skjul svar7. Endring av opplysninger eller oppsigelse av tjenester mv.

Hvis du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger som vi har registrert om deg, eller ikke ønsker å motta flere meldinger fra oss, eller hvis du har spørsmål til de ovenstående retningslinjene, kan du kontakte oss på e-postadressen mailno@pompdelux.com.

 
Vis/skjul svar8. Klager

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine opplysninger, kan du kontakte oss på e-postadressen mailno@pompdelux.com. Du kan også sende din klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.


 
25.02.2015, Ver. 1.0


Kundeservice
Mandag til torsdag kl. 9 - 16
Fredag kl. 9 - 14.30
Lørdag og søndag stengt.
Tlf. nr.: +47 2274 2600
mailno@POMPdeLUX.com